Hoe ziet een consult eruit?

Een consult boek je met een goede reden. Misschien wil je je gezondheid verbeteren. Mogelijk wil je meer verbinding hebben met je levenspad.

Online

Lilian werkt online. Als je een sessie boekt, hebben jullie eerst contact per e-mail zodat je vraag duidelijk is. Lilian stelt vragen en zal ook een recente foto willen van je gezicht en tong. Dit zijn middelen om de taal van het lichaam te begrijpen en te bepalen welke energiestromen bij jou ondersteund moeten worden.

Energie laten stromen

Na de diagnose geeft Lilian je als je dat wilt een sjamanistische healing en reading, dit helpt om een nog beter beeld te krijgen van je energiepatroon, te onderzoeken hoe je je beter kunt verbinden met je levensenergie.
"Soul Loss", is bijvoorbeeld een principe uit het sjamanisme, wat betekent dat je op pijnlijke, traumatische momenten van je leven een deel van je levensenergie kunt afstaan of verliezen. Deze "soul parts" zijn via healings terug te halen, waardoor je energielichaam kan herstellen. Van de healing ontvang je de audioopname.
Daarnaast werkt ze Do-In oefeningen en acupressuurpunten voor je uit. En ze geeft je tips mee wat betreft voeding, levensstijl en op basis van je astrologie. Deze ontvang je in pdf.
Bij eventuele vervolgafspraken bespreekt ze hoe jij je voelt, je vooruitgang en gaan jullie verder met dit proces.